понедельник, 25 января 2016 г.

Стартує підготовка 

до Міжнародного етапу математичного конкурсу «Кенгуру-2016», який  відбудеться 17 березня 2016 року.

Заявку на участь у конкурсі слід надатати координатору
 конкурсу у ліцеї Шишкіній І.О. до 08.02.16


Ось вже більше 15 років учні українських шкіл мають можливість брати участь у міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру». За ці роки кількість учасників конкурсу становить більше 400 000 , а всього в конкурсі бере участь понад 6 000 000 школярів більш ніж з 50 країн. Чим же приваблює учасників це математичне змагання? У першу чергу вдалим поєднанням цікавості, доступності і досить серйозного змісту. Завдання конкурсу складаються міжнародним колективом, до якого входять представники всіх країн, де проводиться конкурс. Потім національні оргкомітети переводять їх на свої мови і адаптують до місцевих програм і традицій.
        Метою конкурсу є залучення учнів у цікавий і пізнавальний світ математики. Учасником конкурсу може бути кожен учень від 2-го по 11-й клас з усіх куточків України. Гра цікава як призерам Всеукраїнських олімпіад із різних предметів, так і тим, хто лише починає засвоювати ази цієї чудової науки – математики.
       Особливість конкурсу полягає у тому, що ані переможців, ані переможених немає. Кожна дитина знає, що це насамперед особиста перемога. Серед «кенгурят» понад 20 призерів Міжнародних предметних олімпіад і тисячі дітей, які вперше зацікавились математикою саме під час конкурсу.
       Детальна інформація про зазначений конкурс (умови проведення, завдання попередніх років, результати тощо) висвітлено на сайті www. kangaroo.com.ua
   

Комментариев нет:

Отправить комментарий